avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Adeverinta de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Adeverinta de venit

Buna ziua!
Avem un angajat cu cim pe perioada nedeterminata din data de 19.02.2013. Anul trecut a lucrat tot la firma noastra pana in luna mai, cand a incetat contractul de munca pe care il avea, cu acordul partilor. Acum are nevoie de o adeverinta de venit pentru un imprumut la banca si nu stiu cum sa completez rubrica ce tine locul fisei fiscale cu veniturile pentru anul precedent. Este corect sa notez acolo veniturile obtinute pana in luna mai 2012 sau nu completez nimic deoarece contractul actual este din anul 2013 si din acesta nu reiese ca a lucrat la firma noastra si in 2012?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 11:11, 19 August 2013
Depinde pentru ce perioada se solicita adeverinta respectiva. Daca e pentru anul 2012, ii completati veniturile din respectivul an. Daca e pe 2013, doar din 2013. Ar trebui sa solicite informatii la banca pentru a nu face ulterior deplasari inutile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa CristinaBuzoianu CristinaBuzoianu Doresc sa contractez un credit prima casa. La firma la care lucrez am contract pe perioada nedeterminata, insa pe postul pe care lucrez in prezent, actul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj in urma incetarii cim cu timp partial pds810930 pds810930 Buna ziua Am fost angajat pe 22 februarie 2012 cu CIM pe perioada nedeterminata, 8h/zi. Dupa o luna firma și-a schimbat denumirea si astfel mi s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tata-acte necesare de la angajatori saphirr saphirr Buna ziua! As dori sa imi mai raspundeti la o intrebare, daca e posibil: Buna ziua! Daca pe parcursul perioadei de 12 luni consecutive cerute de lege, ... (vezi toată discuția)