Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Termen declarare punct de lucru

Buna ziua,

Amenajez un punct de lucru si am un contract de inchiriere intre 2 pers juridice datat 1 august. Saptamana viitoare depun actele sa il inregistrez la ONRC. Dupa ce ies actele de la ONRC am inteles ca trebuie sa-l inregistrez la ANAF
Cele 30 de zile in care trebuie sa-l declar la ANAF de cand curg ? de la data contractului de inchiriere sau de la data cand este inregistrat la ONRC ??
Mentionez ca la adresa respectiva nu se desfasoara inca nici o activitate, am doar muncitori care il amenajeaza.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 14:56, 21 August 2013
Buna ziua,
30 de zile de la data inregistrarii la ONRC.
La ANAF trebuie sa mergeti cu cererea de inregistrare in 2 exemplare, copie a contractului de inchiriere, copie a certificatului constatator pentru punctul de lucru si imputernicire+copie CI(daca este cazul)

Nu uitati ca trebuie sa cumparati si un registru unic de control pentru punctul de lucru. Mergeti pregatita si cu o cerere pentru acesta si 31 de lei.
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2013
Alexandru Arsu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere magazin MihaelaTop MihaelaTop Buna ziua Am o I.I NEPLATITOARE DE TVA.Am avut un magazin de haine SH pe care l-am inchis acum cateva luni;a functionat vreo 3 luni. Nu am depus la Fisc ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru udangiu udangiu Pasii si documentele necesare deschiderii unui [b]punct de lucru (magazin alimentar)[/b][i] (vezi toată discuția)
Asociatiile si punctul de lucru alinaeliza alinaeliza Buna ziua,,, o asociatie de dezvoltare intercomunitara isi poate infiinta un punct de lucru? ce acte trebuiesc? din lege reiese ca nu doar sucursale sau ... (vezi toată discuția)