avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Pret licitatie criptat eronat !!!
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Pret licitatie criptat eronat !!!

Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a introdus valoarea totala a lotului. In caietul de sarcini se solicita valoarea totala pe um. Mentionez ca in docum atasate in seap se regaseste si oferta de pret si centralizator , si se poate observa cu usurinta ca a fost vb doar e o eroare. De asem suntem si unici ofertanti.
In urma discutiilor telefonice cu autorit contract ei spun ca licitatia se anuleaza:((, deoarece nu pot cere clarificari !!!!! Doresc sa stiu daca legal pot face ceva in acest sens - gen contestatie??!!!! Rog urgent un rasp. Ms anticipat
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 16:11, 26 August 2013
Ati presupus f corect - cerinta a fost trecuta in Fisa de date la sectiunea "modul de prezentare a propunerii financiare", in caietul de sarcini exista doar un tabel cu cantitatile minime si maxime, dupa care am si facut centralizator ofertei - depus in Seap. Rog sfat : fac contestatie AC sau direct CNSC sau si si?????? am sanse?:(
Parerea mea este ca au trecut acel articol pt ca li s-a parut cel mai apropiat situatiei. Cititi cu atentie art. 36 din HG 925/2006. Valoarea estimata din FD este totala, nu unitara, si nici in art. 36, alin. 1 lit. e sau e^1 nu va incadrati. Eu nu vad la care alineat din art. 36 va incadrati.

Puteti face initial catre AC o notificare de contestatie si sa solicitati anularea Raportului procedurii si a actelor subsecvente si reevaluarea ofertei dvs. Va trebui sa justificati foarte bine, la fel ca o contestatie, pentru a fi admisa de AC. Daca accepta, AC poate lua masurile de remediere cerute de dvs.... Solicitati sa va dea un raspuns la notificare pana la termenul de depunere a contestatiei, daca decideti sa mergeti mai departe.....

Este cumva vorba de un acord cadru? Pentru acorduri cadru cea mai corecta evaluarea este cea unitara, deoarece cantitaile minime si maxime sunt variabile. Dar chiar si asa, dvs. ati prezentat documentele care va sustin pretul unitar si total introdus pe SEAP.
Aveti grija cu notificarea, ea nu prelungeste termenul de depunere a contestatiei. Si mie mi se pare ciudat ca ati fost respinsi direct, fara a vi se cere clarificari, in conditiile date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa propunere tehnica in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor mada_dum mada_dum Buna ziua, In cadrul sedintei de deschidere a unei cereri de oferte, unul dintre ofertanti nu a introdus in plic propunerea tehnica. Mai mult, se si intreba ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind conformitatea cu documentatia tehnica si caietele de sarcini soazig soazig Este vorba despre un ofertant care la propunerea tehnica sa prezinta cu o \\"Declaratie privind conformitatea cu documentatia tehnica si caietele de ... (vezi toată discuția)
Contestatie procedurã Andreea_F Andreea_F Bună ziua! Vă solicit nişte sfaturi în legătură cu următoarea problemă: Firma unde lucrez a participat la o licitaţiei deschisă, pentru atribuirea ... (vezi toată discuția)