avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Norma intreaga la 2 locuri de munca diferite.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Norma intreaga la 2 locuri de munca diferite.

Cineva m-a rugat sa pun o intrebare referitor la cazul sau concret si anume: persoana respectiva este profesor discipline tehnologice si de legislatie rutiera la un liceu auto, activand la liceul respectiv cu norma intreaga. Intrebarea dansului este urmatoarea: poate sa activeze atat cu norma intreaga la liceul respectiv, dar si cu norma intreaga ca instructor auto la o scoala de conducatori auto (privata- ce pregateste cursanti pentru obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, D), deci in total 2 norme intregi, care in cazul dansului nu depasesc 16 ore/zi? Iar daca nu poate, care ar fi timpul minim partial cu care ar putea sa lucreze ca instructor auto.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dmradu , utilizator 16:50, 31 August 2013
Ambele raspunsuri sunt corecte .Astfel, poate cumula doua c.i.m. cu norma intreaga sau oate cumula un c.i.m. cu norma intreaga cu un c.i.m. cu timp partial.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un ordin poate abroga o lege? vio.micle vio.micle Va rog sa-mi spuneţi daca un ordin a unui ministru abroga o lege . In speta Ordinul OMTI nr. 1019/2009 iar cei din cadru ARR refuza sa mai elibereze ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol de lege naebutnariu naebutnariu O R D I N pentru aprobarea Metodologiei privind atestarea instructorilor de pregătire practică și a profesorilor de legislație rutieră, a Normelor ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate carburant scoala de soferi alexeradu alexeradu O scoala de soferi are contracte incheiate cu instructori autorizati pentru instruirea practica a elevilor, prin care se obliga sa asigure ... (vezi toată discuția)