Buna ziua, va cer ajutorul in elucidarea urmatoarelor probleme:
1-Detin un aparat de incarcari electronice cartele telefonie mobila , in fiecare saptamana primesc factura si chitanta pe incarcarile anterioare .Intocmesc NIR si completez in registrul de gestiune periodic.La fiecare incarcare eliberez bon fiscal care va fi prezent in raportul zilnic pe langa activitatea (bonurile)de reparatii pe care o desfasor.Valoarea raportului zilnic o trec in registrul jurnal de incasari si plati,iar separat adun valoarea incarcarilor pe care o evidentiez in registrul de gestiune periodic.Este corect?
2-Nu stiu cum sa inregistrez incarcarile electronice de carduri ,emit bon fiscal pentru acele sume? Exista situatii in care pentru sume mari depun banii la banca,aparatul avand o limita de 600 lei.Practic eu incasez numai un comision al acestui serviciu.
3-Am un singur registru de incasari si plati ,NIR , registru de gestiune, jurnal cumparari pe care le e folosesc atat in activitatea de sevice calculatoare, telefoane cat si in cea de reincarcari .Este corect sau trebuie alte registre separate ?
Multumesc,astept un raspuns care mi-ar fi de un real ajutor!
Astazi am intrebat un functionar la fisc cum procedez cu incarcarile de carduri pentru plati online .Mi s-a spus sa inregistrez in registrul de incasari si plati numai valoarea comisionului primit conform facturilor si chitantelor primite de la firma cu care am facut contract si sa nu tai bon fiscal pe acele sume deoarece acestea nu sunt un venit al meu, ci doar un transfer catre client.Mi s-a recomandat sa anulez bonurile fiscale emise .In continuare sunt nedumerit, facturile si chitantele primite nu le inregistrez nicaieri? Doar le pastrez pur si simplu?Se trec in jurnalul de cumparari pt. declaratia 392B?