avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Eu minora, el major 40 de ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Eu minora, el major 40 de ani

Buna am 17 ani peste 3 fac 18 am o relatie de 8 luni cu un barbat de 40 de ani parintii mei nu sunt deacord or facut scandal maicmea o yzs ca se omoara daca o sa mai fiu cu el,el o venit acasa la ai mei si o zis ca ma iubeste si ca vrea sa fie cu mine ca chiar neam gandit foarte serios stim diferenta da nema indragostit prea tare unu de altu si ai mei lau amenitat la fel si pe mine o zis ca daca ma mai vad cu el ma vor bate ma vor tunde cheala si eu nu vreau sa renunt daca as zice la politie ca vreau sa ma mut la el si el accepta chair daca ai mei nu sunt deacord sar putea_?
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 19:04, 16 Septembrie 2013
Mai fatuca, tu acum visezi cu ochii deschisi. Asculta-ti parintii ca nu iti vreau raul. Tu crezi ca dragostea asta e buna? Ia gandeste-te, tu tinerica, el ... indata carunt, tu vei avea nevoie de distractie iar el se v-a plange de dureri de spate :) . V-a incepe scene de gelozie, pumni , palmi si picioare, apoi despartirea si bine inteles o alta pustoaica in viata lui, ca ... denota ca ii plac minorele. Lasa-l si pune mana pe carte, ca vad ca esti si putin in urma cu limba romana, faureste-ti un viitor, cauta un baiat mai apropiat de varsta ta si peste cativa ani sa multumesti parintilor ca ti-au vrut binele. Oricum, daca tu vei hotara sa ramai cu el, eu sper sa ti ofere o viata buna, insa tind sa cred ca toate visele tale se vor destrama dupa o scurta perioada.
Daca iubitul tau e serios, casatoriti-va peste 3 luni cand devii majora si faci ce vrei. Daca nu vrea sa te ia atunci ... LASA-L ca e neserios. Sanatate!
Cred ca cei mai buni prieteni si sfatuitori sunt parintii, ceea ce crezi ca este intre tine si un barbat cu 23 de ani mai mare (care iti poate fi tata) este un fel de fata morgana, trebuie sa te gandesti ca anii trec atat peste tine cat si peste el, trebuie sa inchizi putin ochii si sa te vezi peste 20 de ani (cand vei avea 38 de ani) alaturi de un tip de 61 de ani, la care sa fii foarte atenta la medicamentatie.
El nu ramane la 40 de ani si doar tu imbatranesti (vezi Oana Lis cu "sotul") ea vrea copii, el nu mai are rabdare, ea vrea in cluburi, el la 22.00 in pat cu fesul in cap, ea vrea la distracie, el la sah in parc, acum toate sunt "roz" dar atentie la ani.....
Gaseste un program pe "goagal" si vezi cum va arata peste 20 de ani, tot indragostita o sa fi??
Rog utilizatorii care vor sa participe la discutie sa respecte standardele de comunicare impuse prin Regulamentul forumului.
Multumesc anticipat pentru intelegere.
Mie imi pare ca ai cam schimbat putin ordinea lucrurilor, nu scrii corect dar 'te-ai indragostit' iremediabil ...Dupa felul in care scrii, nu vei lua bacalaureatul nici de acum in 5 ani.. N-ar fi mai bine sa te concentrezi la examenul de bacalaureat pentru moment? Sunt oameni in tara asta care au o facultate+ master dar care n-au un job ...Tu fara bacalaureat cu atat mai mult nu vei avea nicio sansa la un job, iar amorezul tau se va satura sa plateasca tot ce-ti trebuie si te va lasa ...Daca mai apare si un copil !? Ce vei face aunci?

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)
16 ani... ajutati-ma urgent RoxanAge RoxanAge Am 15 ani si 8luni si prietenul meu e mai mare decat mine,ne iubim foarte mult dar parintii mei nu sunt de acord cu el m.au dus si la politie ...ce pot face sa ... (vezi toată discuția)
Corupere minora de 16 ani de catre un barbat mult mai in varsta codita-dorin codita-dorin Am o fata de 16 ani.Este indragostita de un barbat mult mai in varsta ca ea,si vrea sa se mute la el.Exista vreo procedura legala care sa imi permita sa nu o ... (vezi toată discuția)