A fost buna? Mai fac! :coffee: :coffee:
Si una pentru Irina: :coffee:
O cale ar fi ca presedintele comitetului de parinti sa incheie un protocol cu scoala, astfel ca acea clasa sa ramana in aceeasi sala pana la sfarsitul ciclului de invatamant, iar clasa sa fie sub cheie.
Am propus ceva asemanator la sedinta si a fost consemnat in procesul verbal - dimineata foloseste sala o clasa de-a VI-a. Nu chiar asa restrictiv, am cerut ca sala sa stea inchisa in pauze iar accesul sa se faca doar cu profesorul care are ore acolo. Acum ma gandesc ca va fi greu spre imposibil sa se respecte pentru ca nu vad cum i-ar putea tine pe coridor in pauza tinand cont ca au ore consecutive. Daca as parintele unui copil din acea clasa as fi extrem de deranjata sa mi-l scoata pe hol cand suna si sa-l tina acolo. Ce sa faca? Sa alerge, sa se-mpinga pana suna de intrare? Au tot sa stea in clasa ca si cei din clasa ''mea''. Solutia ar fi asta cea scrisa de tine mai sus, sa nu mai intre nimeni insa nu cred ca e posibil. Nu sunt sali destule, nu ne pot asigura exclusivitatea folosintei.
Pe masura ce discutam inteleg ca ne invartim in cerc numai si numai din cauza sistemului prost gandit care a transferat aproape total responsabilitatile de educatie ale parintilor pe seama scolii. Asta a generat tacticile de ascundere a gunoiului sub pres pe care le folosesc uneori cadrele didactice ca sa-si salveze postul sau scaunul.