avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contracte
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contracte

daca am semnat un contract cu o firma condusa de un italian si i.am facut procura si acum as vrea sa renunt ce crede.ti ca pot pati? ei deja au facut cateva demersuri pt obtinerea despagubirilor. Pot sa ma dea in judecata?
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 22:13, 24 Septembrie 2013
Nu se intelege nimic din intrebarea dumneavoastra .
Ce contract ati incheiat ?
Cui i-ati dat procura si in ce scop ?
Ce despagubiri? De unde provin despagubirile ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrem să îi dăm o sultă mamei vitrege ca să renunțe la moștenirea după tata, însă nu putem rezolva simplu pentru că nu vrea notarul. care este soluția în cazul nostru? andy84960 andy84960 Buna seara, nu stiu cum sa incep dar nu inteleg ceva... Tata a murit in martie, eu cu sora am facut actele pt succesiune, la notar cand sa semnam actuala ... (vezi toată discuția)
Contract de închiriere mobil semnat de altcineva în locul proprietarului. poate fi evacuat chiriașul din acest motiv? Danut92 Danut92 Buna ziua, ma numesc Dan, dintr-o greseala mama mea a semnat contractul de chirie pe data de 21.10.2017 ( neavand nici un drept de semnatura ), ea nevazand sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire king king Buna seara Va rog frumos sami raspundeti la o intrebare.Am nevoie neaparat de ajutor.Tatal meu in varsta de 75 de ani a suferit mai multe accidente vasculare ... (vezi toată discuția)