avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redobandire permis anulat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Redobandire permis anulat

Buna ziua!

Va contactez pentru un prieten, care anul trecut in 14 iunie a avut accident cu o vaca intr-o alta localitate decat domiciliul, si avea o alcoolemie de 0.95. Anul acesta, in ianuarie, a avut procesul, si a primit sentinta de 8 luni cu suspendare si doi ani de proba. El ar vrea sa stie urmatoarele :

- cum poate obtine sentinta judecatoreasca? (nu i-a fost trimisa prin posta)
- cand poate obtine permisul si in ce conditii? (de ex cand trebuie sa reinceapa scoala, cand trebuie sa-si depuna dosarul pentru examinare)
- dupa cat timp i se va curata cazierul?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AlinaCobuz , utilizator 11:05, 28 Septembrie 2013
acum am inteles. Multumesc mult pentru explicatii, doamna simonette12, raspunsul Dumneavoastra mi-a clarificat nedumeririle!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 87. - (1) conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool Anna-Marria Anna-Marria Buna seara! Am o mica nelamurire,si am observat ca aici se pot rezolva multe..macar din vorbe si sfaturi! In 30.11. 2007 parintii mei au avut un ... (vezi toată discuția)
Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice just_say_it just_say_it Buna seara, Anul trecut mi-a fost suspendat permisul pentru conducere in stare de ebrietate! Pe data de 29.11.2011 am primit sentinta ... (vezi toată discuția)
Condus fara permis maariusboros maariusboros Cumnatul meu a condus fara permis in 2007 si are cazier. Si vrea sa faca Scoala de Soferi . Am o intrebare pt. dumneavoastra . Mai poate da de permis daca in ... (vezi toată discuția)