Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Eliberare adeverinta fiscala

Am si eu o nelamurire: in anul 2012 am lucrat la o firma pana in luna august. In 2013 m-am reangajat....Acum vreau sa-mi fac un imprumut la banca si mi-au cerut adeverinta fiscala pe 2012. Am fost la firma unde am lucrat si administratora nu vrea sa-mi elibereze adeverinta....M-a trimis pe mine la Revisal...dar nu mi-o da. Am sunat-o si mi-a trimis mesaj ca nu imi da nimic k ea nu e obligata si sa nu o mai stresez....Cum sa procedez? O zi buna. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:39, 1 Octombrie 2013
Puteti face o cerere si trimite prin posta cu confirmare de primire societatii la cere ati fost angajata.Sunt obligati sa va elibereze.
Mai puteti merge la Adm.Financiara sa solicitati acolo o adeverinta venit pt.anul 2012.Termen eliberare 5 zile lucratoare.Parca trebuie si un timbru de 2 lei.
La Adm.Financiara in raza careia locuiti-persoane fizice.
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2013
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi recuperez cartea de munca?!!!!!! giuliatoc giuliatoc buna ziua.am o problem ,in 2005 am incetat sa mai lucrez la sc. comprel sa.,am plecat s-a muncesc in afra avand 2 copii in scoala si singura nu ma descurcam cu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime toderita toderita Buna ziua, va rog sa-mi spuneti si mie cum pot obtine de la fortele de munca adeverinta vechime pt.anii lucrati.Doamna care vrea aceasta adeverinta a lucrat ... (vezi toată discuția)
Informare eduardburcuta eduardburcuta Buna ziua!.Am fost trimis de catre o firma din romania sa lucrez in strainatate si dupa doi ani de lucru nu am mai auzit nimic de acea firma.Asta a fost intre ... (vezi toată discuția)