avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Cum pot sa devin traducator de Limba Greaca?
Discuție deschisă în Traduceri

Cum pot sa devin traducator de Limba Greaca?

Sunt cetatean roman (licentiat in Romania) stabilit in strainatate. Am obtinut Certificat de Limba Greaca (ultimul nivel) eliberat de Ministerul Invatamantului, Centrul de Limbi Straine din Grecia.Pot obtine autorizatie de traducator sau trebuie sa am alte diplome?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:55, 30 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Orice atestat sau diploma eliberata de institutii ale altor state trebuie recunoscute pe teritoriul Romaniei inainte ca acestea sa fie valide pentru alte demersuri.
In primul rand lecturati "Conditiile de autorizare" din linkul de mai sus si/sau contactati Ministerul de Justitie pentru a afla in ce masura este valabil documentul de atestare pe care il detineti, apoi faceti demersurile de recunoasterea a acestuia prin CNRED: [ link extern ]
Abia dupa finalizarea acestor 2 proceduri, daca raspunsul Ministerului de Justitie este favorabil, puteti depune dosarul pentru obtinerea autorizatiei de traducator.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)
Care sunt condiþiile ºi actele necesare pentru deveni traducãtor autorizat? bobby1981 bobby1981 As vrea sa traduc acte sub forma legala din romana in engleza , engleza romana , si nu stiu ce acte am nevoie si unde trebuie sa ma duc pentru a obtine o ... (vezi toată discuția)
Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)