avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil 1 an zile
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil 1 an zile

va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarele nelamuriri.

Copilul meu implineste 1 an pe data de 8.03.2014, pentru a putea beneficia de prima acordata de stat (cea de 500 ron) pentru mamele care se intorc la serviciu care este data limita cand trebuie sa ma inotc la munca?

Cu cat timp inainte trebuie sa anunt la servici ca ma intorc cu data x?

Ce prevede legea? pot beneficia de un program de 6 ore? pentru cat timp? Voi fi remunerata pentru 6 ore sau pentru 8?

Stiu ca tatal trebuie sa stea acasa cu copilul ultima luna- ce prevede legea? daca nu sta acasa aceasta luna nu ni se va mai achita banii pe acea ultima luna? Ce presupune aceasta; sa mearga la primarie sa depuna un nou dosar pe numele lui?

Cel mai recent răspuns: snap1980 , utilizator 16:47, 3 Octombrie 2013
multumesc mult pentru lamuririle acordate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie bianca_tm bianca_tm Buna ziua! Am optat pentru stimulentul de insertie din momentul de cand am inceput lucru, mai exact dupa 10 luni si 3 saptamani de concediu de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la stimulent insertie 500 de lei gabrielavoinea gabrielavoinea Buna ziua! Am nascut in februarie 2012, lucrand in invatamant si nefiind cadru didactic titular la vremea aceea, am optat pentru CCC de 2 ani. Dar s-a ivit ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent de insertie casandralin casandralin am optat pentru CCC timp de doi ani ( am nasc e 03.03.2013 si teoretic voi sta in CCC pana pe 03.02.2015). Am inteles de o colega ca s-a modificat legislatia ... (vezi toată discuția)