Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adeverinta plata apartament

Cineva care vinde un apartament, a platit apartamentul la ICRAL Orizont in 1992. Nu gaseste intre actele casei acea adeverinta prin care reiese ca a achitat integral acel aprtament. A umblat peste tot, nimeni nu gaseste acel dosar. Acea adeverinta serveste la vanzarea apartamentului, fara ea nu se poate face vanzarea. Cum se procedeaza in acest caz?Deoarece nu se gaseste nicaieri acea adeverinta, cu toate ca ea se specifica in actul de mostenire dupa moartea tatalui sau (cu nr. si data cand a fost eliberata acea adeverinta). Deci, unde putem apela?
Cel mai recent răspuns: Elenapusa , utilizator 14:48, 5 Octombrie 2013
La administratia financiara ati incercat?
Ii lipseste acea adeverinta in care se arata ca a achitat integral apartamentul in care locuieste. El a cumparat apartamentul prin ICRAL S.C. Orizont. Are vreo legatura cu administratia financiara?Nu stiu.Va rog sa ma ajutati. Multumesc mult.
Cautati in dosarul de succesiune unde a fost emis Certificatul de Mostenitor.
Notarul respectiv a vazut acea adeverinta pe care a mentionat-o si are o copie a acesteia (sau poate chiar originalul !!!!!!) la dosarul sau .
Am fost si la S.C.Orizont unde am depus o cerere de a se cauta dosarul pentru a se putea da aceasta adeverinta de plata integrala a apartamentului, dar ni s-a spus ca nu se gaseste dosarul contractual al acestei persoane.Ce se poate face?Noi avem nevoie de o adeverinta in care sa se specifice ca a fost achitat acest apartament, in 1992.
va multumesc mult

Alte discuții în legătură

In drept, care este motivarea pentru chemarea in judecata in speta de mai jos? worldforum worldforum M-am adresat fostului ICRAL de la care a fost achizitionat apartamentul in rate, potrivit decretului lege 61/1990, pentru a elibera o adeverinta din care sa ... (vezi toată discuția)
Dovada platii integrale a apartamentului la icral tsn tsn Urmeaza sa mostenesc un apartament in Bucuresti sector 1, cumparat in rate de la icral in anul 1992. Nu am chitantele cum ca au fost platite ratele integral. ... (vezi toată discuția)
Insolventa, adeverinta si noi casilca casilca 1984 - un salariat incheie cu firma X unde lucra (firma de constructii) un contract de inchiriere, ce are ca obiect un apartament. 1994 - salariatul cumpara ... (vezi toată discuția)