avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Curs agentie imobiliara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Curs agentie imobiliara

Buna seara!

Am depus azi dosarul pentru infiintarea unui SRL, avand ca activitate secundara 6831 - Agentii imobiliare. M-ar interesa sa stiu daca am nevoie de autorizatii de functionare pentru prestarea de servicii pe acest domeniu. Momentan nu o sa am angajati, ci o sa prestez aceasta activitate singur. Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: razvanpopescu87 , utilizator 22:50, 10 Octombrie 2013
Am gasit o discutie pe un forum din care am inteles ca este necesar ca cel putin un asociat sau angajat sa detina un curs de specializare ca agent imobiliar. Este adevarat? Ca nu as vrea sa ma trezesc cu "surprize". Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma sau pfa administrare imobile Ionel Manolache Ionel Manolache 1.Doresc sa aflu daca pentru a infiinta o firma de administrare imobile CAEN 6823 sunt restrictii legislative pentru actionari. Daca raspunsul este da, care ... (vezi toată discuția)
Documente necesare agentie imobiliara cosmin_maruta cosmin_maruta Buna ziua, Ma intereseaza sa deschid o agentie imobiliara . Pana in acest punct nu am gasit efectiv toate documentele care trebuie pregatite pentru a ... (vezi toată discuția)
Obiect principal de activitate tmihai2 tmihai2 Buna ziua, In urmatoarele zile o sa infiintez o societate cu obiectul principal de activitate 6311(Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si ... (vezi toată discuția)