Salut, eram intr-o zi de dupa amiaza cand mergeam cu o viteza de in jur de 40km/h, eram pe banda a2a din care pe banda 1 o camioneta de la ADPP, nu am observat sincer sa fiu reducerea de viteza a masinei de pe banda 1 asa ca eu imi mentineam viteza constant cand la 10 metri trecere de pietoni pe banda mea pieton am apucat sa franez si cand am observat ca tot ma apropii am tras brusc de volan stanga :frantic:pentru a feri pietonul o fata de 17 ani :sorry: norocul meu ca nu l-am luat pe capota :O ci doar am julito cu roata ( la picior ) care iesise in exterior de la cursa masini, am mers la spital cu ea, nu a depus plangere si nu a dat declaratie precum sa intamplat accidentul doar a mers la fata locului sa ii explice constatatorului accidentului cum si ce sa intamplat, a venit politia Alcool test 0 %, fara zile de spitalizare, suspendarea permisului cu prelungirea dovadei din luna in luna prin procuror, acum sincer ma tot plimb de 1 an de zile dute vino X-( si tot astept rezolvarea cazului, am intrebat procurorul, si mi-a explicat ca e un singur procuror pe sector #-o si la cate cazuri sunt nu au timp #-o acum sincer ce as putea face sa imi recuperez permisul mai repede ( trebuie sa plec din tara ) nu pot conduce cu dovada :O
Am revenit cu inca o intrebare, am fost la Domnul Politist care imi avea in vedere dosarul meu la sectia de politie rutiera ( Udristei ), mi sa spus ca mi-a trimis dosarul la parchet ca mi la inchis cu NUP, si mi-a spus ca intr-o saptamana imi va veni de la procuror o citatie acasa, au trecut 3 saptamani si tot nu a venit ce sa fac ? sa ma duc la procuror ?
Asteptati ca o sa primiti acasa rezolutia, daca l-a trimis de 3 saptamani e posibil sa nici nu fi ajuns pe masa procurorului, dvs aveti posibilitatea sa va interesati totusi la registratura parchetului.