Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributia de sanatate pentru persoane fara venit

Sunt persoana fizica fara niciun venit, dar am detinut in per 2010-2011 un cont curent la o banca pentru care am primit o dobanda infima si am aflat de curand ca trebuie sa platesc sanatatea pentru acea perioada, iar penalizarile sunt uriase. Intrebarea mea este daca autoritatile statului nu erau obligate sa-mi comunice obligatia de plata din timp sau eu eram obligata sa depun o declaratie? Pot face contestatie sa cer macar scutirea de penalizari?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:16, 17 Octombrie 2013
obligatia va apartinea conform legii. dvs trebuia sa depuneti declaratia nu ei sa va instiinteze ca trebuie sa o depuneti.in rest nu va pot raspunde deoarece nu cunosc cazul in speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari foarte mari pt neplata la data scadenta ElenaToma ElenaToma Cu respect,Elena Toma este numele meu. Cateva intrebari vis a vis de un imprumut bancar. In anul 2009 tatal meu a facut un imprumut la o banca x. Rata a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, numele meu este marta paul si am fost instiintat de ... ND2101 ND2101 Buna ziua, Numele meu este Marta Paul si am fost instiintat de curand ca am o poprire pe conturi pentru o datorie la un IFN din 2010. Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
O firma suspendata poate avea profit? Sandu Marian Sandu Marian Am firma suspendata din 2009. Logic, nu poate avea profit; cu toate acestea Finantele locale ma someaza sa depun... declaratia privind obligatia de plata a ... (vezi toată discuția)