Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Subventii caldura

buna ziua ! santem o familie care avem un apartament cu 2 camere intr-un oras.avem si un fiu de 27 ani ( fara servici care are o prietena care asteapta un copil in decembrie )...noi ne-am retras in casa parinteasca la tara de 3 ani ; copii stau in apartamentul care este pe numele de domnisoara al sotiei . EI AU DREPRUL LA SUBVENTIE PENTRU CALDURA TINAND CONT CA NU AU NICI UN FEL DE VENIT ? VA ROG MULT SA-MI RASPUNDETI !!!!!!!! DE LA ASOCIATIE NE-AU SPUS CA SOTIA FACE CERERE ( DA NOI AVEM O AUTOUTILITARA) si oricum nu mai stam acolo !!!asteptam raspuns !!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:20, 23 Octombrie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare cet/ ajutor incalzire aureliapopescu aureliapopescu Locuiesc intr-un apartament de 2 camere si sunt debransata de la bucatarie si dormitor in cauza primesc furnizarea caldurii in sufragerie.Am completat ... (vezi toată discuția)
Nu mi-se acorda subventie pentru caldura claws claws nu mi-se acorda subventie pentru caldura,pe motiv ca nu sunt propietar in locuinta in care stau de 30 de ani.nu am nici un venit si beneficiez de subventie ... (vezi toată discuția)
Este discriminare? scarlet scarlet asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele? mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)