avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

Daca dispozitia de reincadrare mi-a fost inmanata/comunicata la 3 ani si o zi de la data cand a fost emisa, mai am sanse sa-mi recuperez in instanta drepturile salariale?
Mai e valabila nulitatea dispozitiei daca nu a fost comunicata in toata aceasta perioada?
Rog un raspuns cat mai rapid, intrucat sunt in proces si in intampinare mi-a fost invocata prescriptia extintiva a dreptului la actiune.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 31 Octombrie 2013
Tocmai am aflat ca am pierdut procesul pe litigii de munca. Pe net scrie respins ca nefondat. Cu drept de apel. Atat!
Intrebare: 1. dupa fond urmeaza apelul? Eu stiam ca recursul...
2. Cum pot afla mai repede motivul respingerii cu detaliile de rigoare, daca redactarea dureaza si 1 luna? Pentru ca doresc sa merg mai departe.
Multumesc inca o data!
Din 15.02.20133, hotararile pronuntate in prima instanta in litigiile de munca sunt supuse apelului.

Puteti face doar o cerere la instanta pentru urgentarea redactarii hotararii date
ce preturi se practica pentru redactarea in sistem de urgenta a unei hotarari?
Nu stiu daca se plateste o astfel de taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Momentul cursul prescriptiei in cazul unor titluri executorii pronuntate pe vechiul cod de procedura civila eagle_free eagle_free Buna seara. Noul cod de procedura civila prevede: CAPITOLUL V Prescripţia dreptului de a obţine executarea silită Termenul de prescripţie ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Pe data de 05.01.2016 am primit o instiintare privind masura popririi pe o treime din salariu pentru un contract de credit la un IFN din 27,03,2008. pot face o ... (vezi toată discuția)
Firma de executari vrea sa-mi puna poprire pe conturi mario77tt mario77tt In octombrie 2008 o Societate comerciala a cistigat un recurs in urma caruia cere ca eu sa restitui 3000 ron.Astazi am fost sunat de o firma de executari ... (vezi toată discuția)