avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatii Anaf si executori judecatoresti!
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatii Anaf si executori judecatoresti!

Ma intereseaza ,,Prima licitatie'' bunul respectiv(mobiliare/imobiliare) are un pret,am voie ca pe oferta mea sa pun un pret sub pretul de incepere a licitatiei?si daca da pana la ce procent din pretul de incepere am voie?

Alte discuții în legătură

Imobil executare silita curios12 curios12 Buna ziua, Am si eu urmatoarea dilema: Urmaresc de ceva vreme un imobil executat silit de catre un executor judecatoresc catre care am inaintat si o oferta ... (vezi toată discuția)
Executari silite si blaturi executor - banca dan_dare dan_dare Buna ziua , am fost la executari imobiliare de regula a 2 runda unde desi executorul specifica \" Daca nu se obţine preţul de incepere a licitaţiei si ... (vezi toată discuția)
Amanare licitatie publica de catre creditor (banca) aurelaurel aurelaurel Buna seara. Va rog sa incercti sa ma lamuriti si pe mine intr-o situatie. Este posibil ca la o licitatie publica tinuta de un executor judecatoresc, in care se ... (vezi toată discuția)