avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Achizitie de la persoana fizica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Achizitie de la persoana fizica

Buna ziua! Am o problema si as vrea sa primesc ajutor din partea dvs, daca se poate.

O persoana fizica, nu autorizata, deci o simpla persoana, poate vinde unei societati comerciale o piesa de schimb pe baza borderoului de achizitie, exista vreo limita de valoare ? In acest caz, mai e necesara intocmirea contractului de vanzare pentru stabilirea modalitatilor de plata, daca nu persoana fizica ce poate face in cazul in care societatea nu achita pe loc c/val piesei, pentru recuperarea banilor? Societatea juridica mai are nevoie si de alte documente pentru a fi in regula din punct de vedere legal si fiscal? Persoana fizica trebuie sa faca dovada provenientei bunului respectiv?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 10:25, 31 Martie 2009
Buna ziua tuturor!
Va multumesc mult pentru raspuns si intelegere!!!!
Va doresc tuturor o zicat mai buna si plina de succese!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare de mijl fixe dintre pers. fizice si juridice miraj miraj asociatul unic al societati are in proprietate personala mai multe aparate(menghina,ghilotina , etc) mijl fixe achizitionate in timpul cat a lucrat in ... (vezi toată discuția)
Achizitii de la persoana fizica alicia_8877 alicia_8877 as dori sa stiu daca firma ce ma are pe mine ca asociat unic poate sa cumpere de la mine ca persoana fizica diferite bunuri folosite apoi in activitati de ... (vezi toată discuția)
Achizitie pe borderou legea 145 din 2014 lari6 lari6 administrez un SRL care se ocupa cu achizitia de miez de nuca de la persoane fizice pe baza borderoului de achizitie si ulterior vânzarea produsului ... (vezi toată discuția)