Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator firma

Buna ziua, am statut de administrator firma expirat ce pot sa fac sa functionez?
Cel mai recent răspuns: ContSters305424 , utilizator 11:16, 14 Noiembrie 2013
Prin hotararea asociatilor, ori decizia asociatului unic, se poate prelungi durata mandatului de administrator. DUpa caz se copleteaza si actul constitutiv.
Si unde pot sa il prelungesc?
Actele privind prelungirea mandatului le redactati fie la sediul firmei, fie la un avocat ori notar, doar in cazul in care trebuie modificat si actul constitutiv, dupa care documentatia o depuneti la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de administrator expirat LORENA_99 LORENA_99 ce este de facut si cum se face, in cazul in care mandatul administratorului unui srl a expirat?administratorul este si asociat unic si director general (vezi toată discuția)
Prelungire mandat administrator firma anelisagreeb anelisagreeb Buna ziua, As dori sa ma ajute si pe mine cineva care stie exact ce trebuie sa fac ca sa prelungesc mandatul de administrator la firma pe care o detin. ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social si asociat unic ilmir ilmir Buna seara Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)