avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru poze postate pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru poze postate pe internet

Buna seara ,ma scuzati de deranj... am si eu o nelamurire daca se poate sa ma ajutati va rog frumos...:Am stat cu o fata timp de 1 an si 10 luni dupa care ne-am despartit si am avut amandoi niste poze mai intime doar in lenjerie... si au scapat pe net ... si ma trezesc ca dupa 2 luni si ceva de cand nu am mai vorbit cu ea .. a facut plangere la politie impotriva mea... m-au chemat am dat declaratie ,le-am spus tot si cui i-am trimis eu pozele pe facebook la prieteni ... au chemat ca martor pe cativa dintre prietenii mei si cam atat.... in citatia respectiva in care trebuia sa vina la politie ca martor scria dosar penal... ce se poate intampla ? eu nu am mai avut legatura cu ea de mult timp.... plus ca in declaratia ei.. in plangere .. sunt mai multe declaratii mincinoase.. ce se poate face? si daca iau amenda penala apare in cazier? pentru ca vreau sa dau in cadru militar ..Va multumesc frumos si ma scuzati de deranj ,o seara buna ! Astept un raspuns daca se poate ! Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2013
mihaimihai86, utilizator
Cel mai recent răspuns: ilmir1 , utilizator 05:04, 19 Noiembrie 2013
Mihai, iti pierzi din credibilitate. Problema ti-ai creat-o tu, de ce sa ne punem in situatia ta ?
Te intorci de la un spectacol cu cel mai bun prieten. Acesta, suparat ca cel din fata lui era mai inalt si nu a putut viziona in toata splendoarea programul, la nervi, scoate un cutit, te injunghie si-si vede linistit de drum. POFTIM ? In situatia cui sa ne punem ?
Si vinovat dar si cu tupeu. Capul face, capul trage. Am incheiat.Te-am citit, fara comentarii. Sa-ti iasa din minte ca vei fi un bun cadru militar. La nervi ai putea sa-ti impusti comandantul.
Ok ..Va multumesc tuturor de sfaturi..bune rele nu conteaza.. am mai invatat cate ceva.... si stiu cum sa procedez si ce sa fac... O seara cat mai buna
Ok. O fi cum zici tu desi nervii nu scuza fapta si mai ales nu o scuza uman vorbind. Sa stii ca de unde is eu e o vorba " copiii mici , oamenii beti si cei maniosi (nervosi) se comporta asa cum sunt ei" asta ca sa nu iti dau citatul cu "mai bine taceai si pareai..... " si de aici ma retrag din discutie si iti doresc sa rezolvi cumva problema dar ginditute sa fie bine si pt cealalta parte.
cu respect pt cei ce s-au implicat in discutie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire sau santaj? caceramona caceramona buna ziua, am o prietena care are probleme cu fostul prieten , dupa ce a decis sa se desparta de el pt ca o batea .. acesta nu ii da pace a facut rost de ... (vezi toată discuția)
Fotografie postata pe un site de socializare- plangere penala? CsabiAlexa CsabiAlexa Buna Ziua , ieri seara am facut un grup cu niste prieteni si prietene pe facebook , am povestit si unul dintre prieteni a postat o poza cu el in opostaze goale ... (vezi toată discuția)
Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)