Buna ziua. Ma confrunt cu o problema, aseara mi s-a retinut permisul pe o portiune de drum unde era restrictie de 40 km / ora. Politia a stat in spatele meu o perioada buna de timp (eu nu i-am observat) pana am depasit viteza regulamentara, ca sa poata sa-mi ia permisul. Eu stiu ca legea spune ca permisul se retine la peste 50+ km/ora peste viteza legala, dar nu am auzit in viata mea de permis retinut la 95 km/ora. Este clar un abuz din partea politiei, normal era sa ma opreasca de la inceput, cand eram peste limita legala. In fine. Am scris pe procesul verbal ca "Obiectiile se vor prezenta in instanta", am semnat si am luat procesul. Acum, eu vreau sa stiu daca are rost sa merg in instanta, sau sa ma conformez si sa invat pentru reducerea de o luna in loc de 3. Multumesc
@Sarcasticul: daca atunci cand cel care avea 20-30 ti-a taiat calea tu aveai 120 in loc de 60 mai scriai aici pe forum ? Au si limitarile scopul lor. Nu zic ca unele nu sunt puse exact pentru japca sau ca filozofic vorbind n-ar trebui scoase toate regulile de circulatie (ar fi buna o selectie naturala, chiar si cu cativa nevinovati pe post de victime colaterale).
Daca aplicam drobul de sare, hai sa nu mai iesim din casa. Sigur nu o sa se intample niciun accident auto. Daca se da si lege in sensul asta, ar fi perfect.
Nu "lupt" impotriva limitarilor in totalitate, ci a celor absurde la care te referi si tu. Mi s-a luat de marote de tipul viteza inseamna accident si toate sunt de la viteza si blabla, cand de fapt cauzele accidentelor sunt majoritar altele. Exista legi care nu se aplica (carute, pietoni, drum prost, etc) si toata lumea se repede la ce suna periculos. Nu fap apologia vitezei, ci mai degraba este vorba de a contra un mod de gandire neargumentat decat prin prisma lui Hagi: sa ne fie bine, ca sa nu ne fie rau.
Dacă eu căutam critici, intram pe forumul politiei. Consider ca am fost sanctionat abuziv si ca politia a facut uz de putere. Puteau sa ma opreasca atunci cand aveam 70-80. Drumul respectiv este un drum CU PATRU BENZI, este o restrictie prosteasca, este un drum drept, nu sunt scoli gradinite intersectii periculoase etc. Va rog, n-am nevoie de critici, am kilometri parcursi destui incat sa stiu cand sa merg incet, stiu cand sa evit pericole.
contesta procesul, poate ai sanse ca politia sa nu vina cu filmarea respectiva... Aftfel, de ce crezi tu ca a pus-o asa? stia ca sunt din astia care merg sub limita de siguranta (pana-n suta).
Eu m-am uitat pe inregistrare cand ei scriau PV, si nu se vedea numarul masinii. Ei trebuie sa vina si cu coordonatele GPS, deoarece eu tind sa cred ca limita de 40 se terminase. Politia a stat in spatele meu kilometri buni. O sa fac contestatie bineinteles. Daca eram un inconstient cu 140 kmh prin localitate, nu mai comentam nimic. Consider actiunea politiei un abuz. Multumesc pentru raspunsuri
Accident auto
ZachIonut
Buna ziua, in urma cu o luna am avut un accident auto,mergeam pe un drum judetean si intr-o intersectie din dreapta un autoturism cu doua persoane mi-a iesit ... (vezi toată discuția)