buna ziua, vreau sa stiu daca sunt obligata ca admistrator de firma, sa primesc o angajata care a stat 2 ani acasa in concediu crestere copil ( este al doilea copil nascut de cand lucreaza la mine ). Dupa primul copil, am primit-o inapoi, dar acum, dupa al doilea, nu pream mai am atat de mult de lucru, si nu mai am nevoie de serv. ei. Stiu ca OUG 111/2010 prevede ceva in sesul asta la art. 25, dar nu stiu sigur daca este legal sau u sa ii desfac CIM. Multumesc.
In cazul in care salariata se intoarce mai devreme la serviciu si incaseaza stimulentului de insertie, atunci ei nu i se poate desface CIM cat timp incaseaza stimulentul ? adica 12 luni ?
Nu poate fi concediata pana la data implinirii varstei de 2 ani de catre copil , conform art.25 alin.2 din OUG 111/2010.
Insa aceasta interdictie este extinsa, potrivit alineatului 3 al aceluiasi articol, cu pana la 6 luni de la data revenirii din CCC.
OUG 111/2010, art.25 :
(2) Este interzis angajatorului să dispună încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu în cazul:
.......
b) salariatei/salariatului care se află în plata stimulentului de inserţie prevăzut la art. 7.
(3) Interdicţia prevăzută la alin. (2) se extinde, o singură dată, cu până la 6 luni după revenirea definitivă a salariatei/salariatului în unitate.
Multumesc pt raspuns.
Deci, sa inteleg : salariata se intoarce la munca (si incaseaza stimulentul de insertie pana cand copilul implineste 2 ani) si apoi dupa 6 luni ii pot desface CIM sau nu ?
Salaraiata s-a intors din CIC inainte de termen, incaseaza stimulentul de insertie si un an de zile nu o pot concedia, dar ii pot micsora salariul sau ii pot schimba functia ? cum ? imi spuneti va rog articolul din lege.
Concediere
intrebare_buna
Buna ziua!
Am o intrebare. Daca o salariata a fost 1 an in concediu ce crestere copil si a revenit cu o zi mai repede pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)