avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită POPRIRE GIRANTI
Discuție deschisă în Executare silită

POPRIRE GIRANTI

BUNHA ZIUA. ESTE POSIBIL CA O PERSOANA CARE ARE UN CREDIT , A PUTUT LUA CREDITUL RESPECTIV AVAND UN NUMAR DE 4 GIRANTI,DIN MOTIVE, NUMAI DE EL STIUTE, IMPRUMUTANTUL NU A MAI PUTUT ACHIATA CREDITUL.....AJUNGE LA EXECUTARE SILITA, SI INTREBARE.....POPRIRE SE FACE NUMAI IMPRUMUTANTUTLUI IN PRIMA FAZA, SAU LA TOATA LUMEA INCLUSIV GIRATILOR?
Daca nu doreste sa plateasca, trebuie sa determine debitoul principal sa faca acest lucru, altfel risca sa fie executat.
creditorul poate pune poprire de exemplu numai unui girant , sau doi .....
in prima faza poprire are numai debitorul principal, numai el are incuviintare , dar daca debitorul pana la urna i se face poprirea pe salariu, ca este salariat, li se mai poate face poprire si girantilor? cum este regula ...la cel principal daca are de unde, si daca nu are de indreapta catre giranti sau.....nu este nici o regula....va multumesc

[ folositi functia editeaza cand vreti sa mai aduceti completari unui mesaj]
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Nu e o regula, interesul e sa ii recupereze cat de repede si pt asta se poate indrepta impotriva tuturor.
cum se procedeaza and o persoana are mai multe popriri pe statul de plata ? cum se imparte acea suma care se opreste? in mod egal la toti creditorii?va multumesc pentru rapunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare poprire calytul calytul Pot face o adresa la exectorul bancar prin care sa demonstrezez ca eu ca si girant am rate mai mari decat salariul, si sa nu-mi puna poprire pe salar.? Conform? (vezi toată discuția)
Executare silita c.a. c.a. s-a facut un imprumut si s-a girat cu o casa evaluata 85%,casa era asigurata.girantul a facut un act la notar prin care se obliga sa plateasca.acum la ... (vezi toată discuția)
Recuperare poprire calytul calytul Sunt girant la un debitor care nu si-a platit ratele la banca, si executorul bancar mi-a pus poprire pe salar. Cum imi recuperez suma poprita?Print-o actiune ... (vezi toată discuția)