avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Afacere in turism
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Afacere in turism

Buna ziua ...intrebarea mea ar fi urmatoarea ....ce trebuie sa fac ca sa mi incep o afacere de turism rural ......nu stiu sincer nici de unde sa incep .......ideea este ca am o casa maricica in care as putea gazduii turisti ...as vrea sa creez un fel de plan ,de rute in care sa intre si cazare si tot ceea ce se intelege cu asta ...ma refer la mic dejun ,mancare ,cina ......plan de calatorie si de vizite ale imprejurimilor .
Nu stiu sincer nici de unde sa incep sau cum sa expun ,ideea mea ar fii asta ...va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 13:46, 3 Decembrie 2013
Daca ati ajuns la concluzia ca puteti face aceasta afacere rentabila si puteti sustine financiar cheltuielile de inceput, primul pas ar fi sa va transformati casa in pensiune din punct de vedere legal: dotari, autorizare, clasificare. Ceea ce spuneti dvs. cu planul de fapt e un pachet de servicii turistice, pe care ulterior va trebui sa-l promovati si sa-l vindeti prin diverse mijloace.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Cota tva 9% turism georgeschiopu georgeschiopu In cazul in care avem un restaurant dat in locatie , in cadrul unui hotel , hotelul vinde pachete de cazare(cu mic dejun , demipensiune si pensiune ... (vezi toată discuția)
Activitate if stancu mariana stancu mariana poate o intreprindere familiala sa faca comert cu bauturi alcoolice la pahar (pentru consum) daca are inclus la activitat,i pe langa cea principala 4719, si ... (vezi toată discuția)