Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme in familie

buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un rasp. la urmatoarea problema:
am facut o plangere la politie catre o persoana care are probleme psihice (probleme pe care nu le pot dovedi, acte exista, insa nu pot intra in posesia lor desi fac parte din familie, imi este cumnata) pt ca de 5 ani aceasta prs ma bombardeaza cu mail-uri, tel, sms, postari publice pe facebook, in care imi aduce jigniri , atat mie cat si familiei mele.
noi am incercat toate metodele posibile pt a o evita, insa reusim doar pt o scurta per de timp, dupa care incepe iar.
mentionez ca sufera de schizofrenie, iar datorita comportamentului ei, probabil ca nu urmeaza nici un tratament, si cel mai important aspect este ca are un copil de 2 ani in ingrijire.
intrebarea mea este: ce pot face pt a obliga instantele abilitate sa-i faca un control psihologic, sa o oblige sa urmeze un tratamnet sau s-o interneze.unde pot cere asta, pt ca de la politie am inteles ca doar familia poate solicita acest lucru, dar oare eu nu sunt familie???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:38, 10 Decembrie 2013
plangerea am depus-o ieri dimineata, nu am primit inca un raspuns din partea politiei. din cate am inteles vor merge la ea pt a-i lua si ei o declaratie.
ea este inca sotia fratelui. scopul meu este ca ei sa i se faca un control psihologic si implicit sa primeasca ajutor specializat. evident ca ma intereseaza si soarta acelui copil de numai 2 ani, care probabil ca este ingrijit printre picaturi, in pauzele ei de scris msg, mailuri calomnioase si de dat telefoane la ore tarzii in noapte.
Dar fratele nu ia nicio masura ?
Se va cerceta, dar nu veti avea un raspuns prea curand.
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil minor plasat in centru de plasament, abuziv? patrickun patrickun este vb despre copilul surorii mele(Patrick) din afara casatoriei, in prezent nu este casatorita. Copilul a fost lasat pt o zi in grija mamei mele(care este ... (vezi toată discuția)
Cerere de punere sub interdictie ni_leta ni_leta Buna seara Am o bunica de 99 ani. Mama mea, care o ingrijeste, a depus cerere de punere sub interdictie la Judecatorie. Intrebarile mele sunt: - cererea de ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie sorana_g sorana_g buna ziua, spuneti-mi va rog cum sa procedez daca un vecin a cerut punerea mea sub interdictie. Trebuie sa depun intampinare ? Cum sa ma apar, ptr ca nu este ... (vezi toată discuția)