avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... privilegiu imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

privilegiu imobil

Buna ziua!Am aflat de curand ca am un privilegiu inscris pe imobil atunci cand am dorit sa il vand.Privilegiul ar fi fost inscris in anul 2000.Intrebarea mea este,acest privilegiu nu se prescrie?Si daca da cum se poate ridica din cartea funciara?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters83983 , utilizator 13:10, 8 Aprilie 2009
Sfatul meu este sa solicitati un extras de carte funciara, asa cum va recomandat si brom, si, in functie de cele inscrise in cuprinsul acelui extras, sa puteti solicita eventuale clarificari, pentru ca altfel riscati sa nu mai intelegeti nimic.
Mai inatai obtineti acel extras de carte funciara si mai apoi lansati discutii ce privesc problemele de drept, si asta este numai in folosul d-voastra.
Nu stiu nu mai inteleg nimic..acest extras trebuia sa imi fie dat azi dar ieri am primit telefon de la notar ca va mai dura pana vineri pentru ca nu stiu ce se verifica,deoarece a zis ca prima oara extrasul a fost ok iar a doua oara a aparut acest privilegiu.Nici nu stiu ce sa mai cred.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie ipoteca imobil Selenus Selenus Buna ziua, problema este urmatoarea: pentru un credit ipotecar ce trebuia sa se incheie in 1993 (ultima rata) care este termenul de prescriptie? Adica de la ... (vezi toată discuția)
Probleme la cartea funciara adventure adventure In 1998 am cumparat un apartament pentru care am achitat restul de pret la circa o luna dupa autentificarea contractului de vanzare-cumparare. Declaratia ... (vezi toată discuția)
Refuz radiere ipoteca ContSters303776 ContSters303776 Buna ziua ! In urma acumularii unor datorii , Asociatia de Proprietari a inscris o ipoteca asupra imobilulului in Cartea Funciara. Dupa achitarea integrala a ... (vezi toată discuția)