avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie

Buna ziua,

La calculul pensiei se iau in calcul si alte venituri realizate si anume comisioanele obtinute de la o societate de asigurari ( pentru care se opreste CAS, ... ) sau indemnizatie de revolutionar.

Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: tif , utilizator 14:05, 15 Decembrie 2013
Se iau in calcul toate veniturile pentru care s-a retinut contributia pentru pensie (CAS) si care se regasec in declaratia lunara nominala (D112) depusa de fiecare angajator la ANAF.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical in calcularea pensiei siminaaneta siminaaneta Buna ziua! Veniturile obtinute din plata concediilor medicale intra in calculul care se face pentru stabilirea punctajului la pensie? Cu multumiri ! (vezi toată discuția)
Drepturi salariale ContSters23466 ContSters23466 Sunt incadrata cu norma intreaga si contract pe durata nedeterminata cu salar de baza la institutie de stat unde mi se opreste lunar darile (CAS, CASS, somaj, ... (vezi toată discuția)
Determinare punctaj lunar tlefter tlefter Buna ziua. Potrivit prevederilor art. 165 şi 166 din Legea nr. 263/2010, la determinarea punctajelor lunare, pentru perioadele anterioare datei de 1 aprilie ... (vezi toată discuția)