Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

buna seara! sunt in stimulent crestere copil de la 1 septembrie (atunci m-am intors la serviciu) copilul meu face 2 ani pe 16 martie 2014 dar eu vreau sa renunt la serviciu imediat dupa ce implineste copilu 2 ani . este vreo problema in ceea ce priveste stimulentul? sunt obligata sa raman la serviciu o anumita perioada?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:14, 18 Decembrie 2013
1. Daca incetati sa mai aveti venituri salariale dupa ce implineste copilul 2 ani nu este nici o problema.

2. Conditia legala era ca pe perioada cat primiti stimulentul de insertie sa aveti venituri salariale.

3. Dupa ce inceteaza plata stimulentului faceti ce doriti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Concediu si stimulent maria85maria maria85maria Buna ziua.Am nascut in 26 .05.2013,am optat pt.ccc 2 ani,dupa 4 luni m-am intors la munca ,dar in alta parte,in invatamant,alt contract care e pe perioada ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie daca reiau activitatea din ccc Fulg Fulg Am nascut in 10septembrie 2012. Am optat pentru Concediu ingrijire copil pentru 2 ani. In data de 9 august 2014 ma intorc la serviciu. Sotul nu-si ia concediul ... (vezi toată discuția)