avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Invitatie notariala cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Invitatie notariala cetatean strain

va rog mult sa-mi spuneti daca este valabila numai invitatia prin notar a unui cetatean din Kuwait,sau trebue mers si la serviciul imigrari?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:31, 20 Decembrie 2013
Invitatia trebuie avizata de la Imigrari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie cetatean strain ailedda ailedda Buna ziua, tot am citit pe mai multe forum-uri si vad ca nu sunt singura in acest caz. Logodnicul meu este cetatean indian si vrem sa ne casatorim in vara in ... (vezi toată discuția)
Invitatie pentru un cetatean strain Marina C. Marina C. As avea si eu o intrevare, daca poate sa ma ajute cnv. Doresc sa fac o invitatie unui cetatean egiptean, insa acesta nu se afla momentan in Egipt, este plecat ... (vezi toată discuția)
care sint pasii care trebuie urmati pentru a face o invitatie pentru un cetatean egiptean? straulescugabriela straulescugabriela ce acte imi trebuie si in cit timp se poate rezolva aceasta problema este o invitatie in scop de vizita cam 2-3 saptamini (vezi toată discuția)