Buna, am si eu urmatoarea situatie:
sunt divortata de un an jumate, dupa divort am mai ramas in casa pana la o alta cearta si bataie de la fostul sot si mi-am luat copilul, am facut plangere la politie,iar pe urma am plecat la mama.Am mai fost pe la vechea locuinta din cand in cand cu fata , dar fostul sot si-a gasit pe cineva si nu ne mai lasa sa intram, ba chiar a schimbat si yala.In seara cand a schimbat yala am fost la politie sa depun plangere.
Ce pot sa fac ca fostul sot sa-mi dea cheie de la noua yala avand in vedere ca suntem amandoi proprietari.
Daca nu am facut bine ca am plecat...era normal sa stau cu el si sa avem cearta, scandal, bataie??..pentru ce?.A vazut destul copilul si cred ca ii este de ajuns. Pana la partaj nu mi se pare normal sa nu am acces in acea locuinta.Mai am acolo inca lucruri pentru mine, pentru copil.Acum stau la mama mea,
Puteati sa il evacuati pe el din casa, asta era ideea, acum e tardiv sa mai discutam de asta.
Ce doriti, lucrurile sa stati cu el si eventual cu iubita in casa ?
Se poate ca instanta sa nu va admita cererea de reintegrare. Nu ati fost data afara din casa, aveti unde locui pana la partaj si va avea in vedere ca eventualele scandaluri trebuie evitate.
Raspuns urgent
KARINA73
Buna ziua,
as dori o lamurire pentru situatia urmatoare:
- sot/sotie in divort. Situatie destul de tensionata, proces tagada paternitate castigat de ... (vezi toată discuția)