avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Documente coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Documente coasigurat

buna sunt codruta,va rog daca stiti ce acte trebe sa depun la casa de asigurari,ca sunt coasigurata,,eu sunt coasigurata la sotu meu.va mltumesc:((:)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:34, 30 Decembrie 2013
Vedeti aceste discutii referitoare la Coasigurat la sistemul public de sanatate
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de înregistreze la fisc pt prsoanele fara venit -achitare cass. AureliaDochian AureliaDochian Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez - incepand cu data de 01.01.2016 am incetat contractul individula de munca.(am intrat in categoria ... (vezi toată discuția)
Mama fara venit, asigurarea medicala andreeavenetopol andreeavenetopol CAT TIMP DUPA NASTEREA COPILULUI BENEFICIAZA MAMA DE ASIGURARE DE SANATATE? NICI sotul nu lucreaza. (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)