avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din CCC

Buna ziua am si eu o intrebare...sunt in ccc pe o perioada de 2 ani in martie copilul implineste varsta de 2 ani.....firma la care am lucrat anterior poate sa nu ma primeasca la servici?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:00, 24 Ianuarie 2014
Da, se poate beneficia de somaj chiar daca ati fost in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in somaj pgabriel2878 pgabriel2878 Buna ziua.Am o mica problema.Sotia mea a terminat CCC si a cerut administratorului firmei la care este angajata sa o bage in somaj.Aceasta sustine ca nu este ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa ma intorc la munca dupa concediu crestere copil? adela05 adela05 Concediul crestere copil mi se termina pe 15 ianuarie. Problema este ca in cadrul societatii in care lucrez eu s-a schimbat conducerea si nu stiu daca vor sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil NKL2111 NKL2111 Buna ziua, Eu sunt in ccc si am optat pentru varianta cu 1 an, adica pe 20 noiembrie 2013 trebuie sa ma intorc la serviciu. Astazi am fost anuntata ca ... (vezi toată discuția)