avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit prima casa
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit prima casa

Doresc sa contractez un credit prima casa.
La firma la care lucrez am contract pe perioada nedeterminata, insa pe postul pe care lucrez in prezent, actul aditional este semnat pe o perioada determinata, cu posibilitate de prelungire.
In conditiile in care aplic pentru un credit, ce salariu se va lua in calcul?
Cel din prezent, sau se va tine cont si de cel pe care l-am avut inainte, care este mai mic?
Astept cu interes raspunsul vostru.

Multumesc,
Cristina
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
CristinaBuzoianu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CristinaBuzoianu , utilizator 21:20, 13 Ianuarie 2014
Imi cer scuze, intrebarea nu cred ca am formulat-o destul de clar.
Ma refeream la faptul ca. in conditiile in care eu, ca viitor imprumutat, achit un avans mai mare de cel minim de 5%, respectiv, 35% in cazul meu, banca va tine cont de acesta la calcularea scoringului si va cantari mai mult?
Sper ca am fost suficient de explicita si va multumesc inca o data pt informatiile oferite. :)
Banca va tine cont de cuantumul veniturilor - daca va incadrati la plata ratei ce va reiesi pentru suma creditata, apoi conteaza vechimea in munca, istoricul dvs. - in cazul in care ati mai avut credite, daca sunteti client al bancii pentru alte servicii - de exemplu, plata salariu, cont de economii etc. Nu stiu sa conteze suma pe care o veti plati ca avans - aceasta va ajuta pe dvs., in sensul ca veti imprumuta mai putin de la banca, deci o rata mai mica. :)
Am inteles! :)
Va multumesc pt amabilitate si raspunsurile oferite.
Saptamana asta, cel tarziu saptamana viitoare voi afla verdictul din partea bancii.
Sper sa fie unul pozitiv. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire cu salariu dmhyou dmhyou buna ziua, am un contract de munca pe durata nedeterminata de 10 ani cu salariu de 1450lei. Problema este ca am solicitat o \'adeverinta de venit\', imi ... (vezi toată discuția)
Fluturas salariu delcaru delcaru Buna ziua, Am incercat sa obtin un credit bancar, in conditiile in care eu, lucrand intr-un salon de infrumusetare, am un salariu mimim pe cartea de munca, ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre banii primiti si banii declarati la stat. bani la negru ??? mkpwmk mkpwmk Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. La firma la care sunt angajat de aproape 2 ani ocup functia de agent vanzari. Salariul meu consta in ... (vezi toată discuția)