avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masuratori cadastrale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masuratori cadastrale

Buna seara,
Ma intereseaza cum se face o masuratoare corecta a amprentei la sol a unei case.
Se masoara pana la zidul casei sau amprenta cuprinde si soclul casei, care este cam de 3 cm.
Daca intrarea in casa este mai retrasa decat suprafata dreptunghiulara a unei case si are un postament care se afla sub un balcon de la etajul 1, acest postament intra in amprenta la sol?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: serpisor83 , utilizator 05:12, 27 Ianuarie 2019
Buna ziua Doina, am vazut in raspunsul dumneavoastra ca spatiile tehnice nu se includ in suprafata construita. Vreau sa intreb daca am inteles corect. Daca am o camera inclusa in casa, asemenea unei camari dar acolo fac o camera tehnica pt centrala tablou electric rack cpmunicatii etc.. aceea camera nu va fi inclusa in spatiul construit ca si masuratoare a amprentei la sol a cladiri?
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2019
serpisor83, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent de ocupare al terenului Ovidiu Davidescu Ovidiu Davidescu Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca proiectia unui balcon, realizat la peste 3 metri inaltime intra la POT\'ul imobilului sau nu?....Am o casa si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Suprafata construita serpisor83 serpisor83 Buna ziua, daca fac o camera tehnica la parterul casei, cu acces din interior, practic ca orice alta camera a casei, pentru centrala, puffer, rack comunicatii, ... (vezi toată discuția)
Cpi pt mansarda pe 2 niveluri Inga2022 Inga2022 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje peste care s.a construit mansarda( 6 apartamente). Cum se calculeaza CPI cand e vorba de apartamente pe 2 nivele? ... (vezi toată discuția)