Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita onorariu avocat

Nu am achitat avocatului cheltuielile de judecata intr-un proces de recuperare taxa de poluare. Mentionez faptul ca nu am semnat in prealabil niciun contract. Poate sa-mi faca executare silita?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:02, 14 Ianuarie 2014
Au fost multe situatii in care a aparut din neant un contract de asistenta. mai bine ii platiti, zic eu. Asa ar fi moral .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)
Este normal ca banii câștigați într-un proces să fie virați la executorul judecătoresc și la avocatul care m-a reprezentat? Livan Livan Avocata mea mi-a zis ca trebuie sa fac cu dumneaei o procura notariala in care sa scriu ca sunt de acord ca bani sa mii vireze pe card si onorariu care i l-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita iroxana iroxana Va rog sa imi spuneti daca s-a dat decizia la recurs pe data de 18.06.2008,iar eu fiind in asteptarea ei sa vinda de la tribunalul cluj la Judecatoria Turda(de ... (vezi toată discuția)