avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii fond mediu
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii fond mediu

Trebuie sa depun declaratia mediu pentru luna decembrie 2013. Cum procedez la listare deoarece era valabil un cod care a fost valabil numai pt declaratiile lunii noiembrie 2013. Cum procedez
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 14:02, 19 Februarie 2014
S-a publicat declaratia pt decembrie: [ link extern ]

"ANUNŢ

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat aplicaţia pentru editarea declaraţiilor privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, vers. 1.7 - decembrie, cu care puteţi întocmi şi tipări declaraţiile până la luna decembrie 2013 inclusiv."
1.o societate care nu desfasoara activitate( nu realizeaza venituri din valorificare deseuri)
trebuie sa depuna declaratia la mediu pe Zero?

2.o societate suspendata trebuie sa depuna declaratia de mediu?
Trebuie sa depuneti declaratia la AFM lunar ( chiar si pe zero) incepand din luna in care ati avut un import sau AIC de bunuri.
sunt doua cazuri
1. una societate nu a avut activitate , de la infiintare si pana in prezent -cu cod caen- recuperare materiale reciclabile,
2.alta societate este a fost suspendata si acum a reluat activitatea dar fara a realiza venituri
nu a facut nici una AIC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere declaratii la fondul de mediu albu67 albu67 iNCEPAND CU DATA DE 01.01.2020 CUM SE VOR TRANSMITE DECLARATIILE LA FONDUL PENTRU MEDIU (vezi toată discuția)
Declaratii afm miauca miauca Imi spuneti daca toate firmele au obligatia depunerii declaratiilor la AFM , chiar completate cu 0, indiferent de domeniul de activitate? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Declaratie decembrie 2013 afm ambalaje gabibotea gabibotea Am vazut ca astazi pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu a fost afisat Programul pentru declaratii Decembrie 2013. Cum trebuie sa procedez pentru a ... (vezi toată discuția)