avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reexaminare impotriva incheierii de respingere a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reexaminare impotriva incheierii de respingere a ajutorului public judiciar

Nesolutionarea cererii de reexaminare impotriva incheierii de respingere a ajutorului public judiciar duce la amanarea judecatii in fond a cererii de chemare in judecata?
Cel mai recent răspuns: stefangabriel2005 , utilizator 16:39, 22 Ianuarie 2014
Da, teoretic pt ca nu se poate purcede la judecarea cauzei fara a fi timbrata corespunzator.
Va multumesc pt. raspuns. O precizare - cererea de reexaminare este formulata cu privire la o cerere de interventie si tinde la o evidenta tergiversare a cauzei, iar intervenientul ameninta ca o va depune chiar la termenul de judecata urmator cand am putea ramane de altfel in pronuntare pe fondul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta a pronuntat solutia fara sa fie solutionata cererea de recuzare aidu aidu Instanta a incalcat prev. art.49 alin.(2) C.pr.civ, intrucat pronunţarea soluţiei în cauză nu putea avea loc decât după soluţionarea cererii de ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare ajutor public judiciar seceleanugina seceleanugina Buna seara, Ma adresez d-voastra cu speranta ca ma puteti lamurii intr-o problema. Am un dosar pe rol in care eu am calitatea de piirita , iar fondul ... (vezi toată discuția)
Comunicare incheierii ili47 ili47 Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare , Cand primeste ... (vezi toată discuția)