avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ma pot muta la iubitul meu? Am 16 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ma pot muta la iubitul meu? Am 16 ani

Buna ziua! As vrea sa va adresez o intrebare. Ma pot muta la iubitul meu de 23 de ani?? Am 16 dar tata este ub alcoolic iar mama urla pana-n luna mereu la mine, uneorii nu fac nimic, Este de acord cu relatia dar nu si cu mutatul. M-au si lovit de cateva ori plus ca mereu imi zic sa plec. Ce consecinte poate intampina prietenul meu daca voi sta la el? Are situatie financiara buna si casa.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:28, 29 Septembrie 2014
oanacatalina22 a scris:

El are un salariu de 20 de milioane...zic ca ne-ar ajunge si ne intelegem de minune , nu stiu daca am avut 3 certuri intr-un an . Pai daca am discernamat declaratia mea se ia in considerare nu?? ca nu m-a fortat nu m-a coruptt, absolut nimic. Plus ca mama stie de act si de tot. unele persoane au spus ca el nu va pati nimic doar eu probabil protectia copilului.

E cam putin 2 000 de lei pe luna, avand in vedere ca o sa trebuiasca sa va creasca pana reusiti sa faceti bani, iar din punct de vedere statistic in ziua de azi ai sansa sa-ti pierzi jobul o data la 3-4 ani.
Daca va mutati impreuna o sa deveniti dependenta total de el si asta o sa va schimbe relatia cu siguranta.
Carti, caiete, imbracaminte, mancare, produse de igiena, cine o sa va cumpere?
Mutatul impreuna cu prietenul este un pas decisiv in viata oricarei femei si daca asta se intampla la varste fragede este echivalentul unei promisiuni de casatorie.
buna am nevoie de un sfat! daca ma puteti ajuta am 12 ani am fugit de foarte multe ori de acasa.parintii mei sunt despartiti decand aveam 5 luni mama a plecat din tara nu o mai intereseaza de mine ,tata este ub alcolic acumm stau la bunicii mei , bunica si-a gasit pe cineva si acum nu o mai intereseaza de mine. Tata mereu ma injura..chiar ma si bate uneori.Imi spune mereu sa plec la prietenul meu sa ma tina el ca tata zice ca nu vrea sa ma mai tina la el dar imi este frica nu sa ma dea la politie cum a facut si inainte si ma tot a amenintat ca ma baga in scoala de corectie.Eu ma-m saturat de el vreau sa ma mut la prietenul meu de 16 ani parintii lui sunt de acord sa stau la ei impreuna cu prietenul meu ce pot sa fac? Va rog un raspuns serios !
Cand ai mai fugit, ce a urmat? Inteleg ca tata a alertat politia, aceasta a anuntat pe cei de la protectia copilului?
Ce fel fel relatie ai cu prietenul si cu parintii acestuia? Ce fel de prieten e? Intreb pt ca daca ai scris corect, ai totusi 12 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coruptie de minori a mihai a mihai salut.eu am 18 ani iar iubita mea 15,parinti ei nu vor sa ma gasesc cu ea.dar daca afla k ma gasesc pe ascuns cu ea si se duc la politie au ce sa-mi ... (vezi toată discuția)
Este sau nu corupere de minori? Florin2430 Florin2430 Buna ziua,am 17 ani in decembrie voi implini 18,prietena mea are 14 ani si 6 luni,tatal ei nu este de acord cu relatia noastra si vrea sa sesizeze ... (vezi toată discuția)
Dacă o fata de 16 ani face 17 într-o luna , se muta cu prietenul ... Lavinia1334567 Lavinia1334567 Dacă o fata de 16 ani face 17 într-o luna , se muta cu prietenul ei major ,pleacă de acasă, și părinții anunță autoritățile, autoritățile au ... (vezi toată discuția)