avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Serviciul universal de furnizare energie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Serviciul universal de furnizare energie

Cine ma poate lamuri cu serviciul universal privind furnizarea energiei electrice. Am primit o cerere tip de la electrica pe care o pot completa ca sa pot beneficia de acest serviciu universal si nu stiu daca e bine sau nu. Ar fi costurile pt. energie mai mici sau nu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: genni , utilizator 14:25, 30 Ianuarie 2014
nimenea nu ma poate ajuta? :-/
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciul universal energie electrica cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am primit din partea furnizorului de energie electrica o scrisoare prin care mi se solicita ca,pentru societatea comerciala pe care o detin si cu ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari ref legea 123/2012 / ordinul nr. 6/2017 Suceveanu Suceveanu Buna ziua ! Am cateva intrebari ref actele normative precitate in titlu: 1. Legea 123/2012 - Legea energiei electrice și a gazelor naturale \"ART. ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! va rog - contract energie electrica edydaniel edydaniel Am cumparat o garsoniera, constructie 2007, constructorul nu a obtinut aprobare din partea Electrica pentru bransare la reteaua de energie electrica pentru ... (vezi toată discuția)