Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla daca nu am de unde sa platesc despagubirile intr-un proces penal ?

Buna ziua , pe scurt dupa un accident de masina , am primit pedeapsa cu suspendare pt vatamare corporala grava , mi s-a dus suspendarea , mai am doar un an din termenul de incercare ... am platit 75% din cat mi s-a dat sa platesc despagubire fatza de persoana lovita si ii platesc si pensie de 150 lei / luna ... de vreo 6 luni nu mai muncesc si ii pot platii doar pensia ... as mai avea vreo 5000 lei ramasi de plata pe langa pensie ... Ce se intampla daca nu o sa ii mai pot platii ? nu detin nimic pe numele meu , astept mesaje , va multumesc
Cel mai recent răspuns: daniel250 , utilizator 01:11, 5 Februarie 2014
Daca sunteti de buna- credinta nu patiti nimic.
Daca a fost accident auto, nu a platit firma de asigurare despagubirea?
Sau este vorba despre alta infractiune?
va multumesc amandurora pentru raspuns , e putin mai complicat , eu am platit tot .
nu am inteles ce ati zis dvstra d-le Lascoschi ? La ce va referiti ? daca mi-ati putea explica
astept si alte raspunsuri va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident belacsaba belacsaba Am avut un accident in 23.06.2009,am intrat frontal intro alta masina din sens opus,in masina erau doi baieti unu nu a patit nimic si celalatu a lovit mana ... (vezi toată discuția)
Procedura recunoasterii vinovatiei- consecinte asupra limitelor de pedeapsa Dana 14 Dana 14 Buna ziua! Ce beneficii ar trebuii sa aiba un inculpat daca merge pe \"procedura simplificata\" intr-un dosar incadrat la art 182 vatamare corporala gravă? ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime cu dosar aordodi aordodi Bună ziua Acum 2 săptămâni soția a fost implicată în accident rutier datorită neacordării de prioritate într-o localitate. La fața locului a fost ... (vezi toată discuția)