avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Plata factura prestari servicii-este nevoie de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Plata factura prestari servicii-este nevoie de contract??

Pentru ca o societate sa plateasca o factura de prestari servicii unei alte societati, este neaparat nevoie de un ctr de prest servicii, sau este suficienta o comanda?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ValiMicu , utilizator 09:10, 11 Septembrie 2019
Si cand mergi la frizer ce contract de prestari servicii faci?
Chiar daca a trecut mult timp de atunci, ma interesa si pe mine subiectul si-am fost lamurit.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii inregistrare la finante apetra apetra in cat timp de la semnare un contract de prestari servicii cu 8 ore / zi se poate inregistra la finante? daca este incheiat in 19 octombrie il mai pot ... (vezi toată discuția)
Neinregistrare contracte nerezidenti Deia_30 Deia_30 In cazul neinregistrarii mai multor contracte cu nerezidentii in conformitate cu ordinul 1400/2012 as dori sa stiu daca se platesc amenzi pe fiecare contract ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea contractelor potrivit ordinului anaf 1.400/2012 ompopa ompopa Expresia \\"teritoriul Romaniei\\" din ordinul ANAF 1.400/2012 se refera la spatiul geografic (intre granitele tarii) sau la cel fiscal? Conform art. 1, alin. ... (vezi toată discuția)