avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia definitiva si irevocabila poate fi atacata?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia definitiva si irevocabila poate fi atacata?

Custodia definitiva si irevocabila poate fi atacata? Si daca da in ce situatii?
Ok daca-l iau pot ramane definitiv aici? Nu-i afectez dreptul acestuia la vizita?Nu-mi poate face probleme si sa ma plimbe cu ,copilul dintr-o tara in alta sa fac naveta Anglia -Romania? As vrea sa-l inscriu aici la scoala..
Va multumesc din suflet pentru ajutor si Dumnezeu sa va dea sanatate!
cum poate sa il viziteze in Romania din Germania, va putea si in Anglia din Germania. Oricum este in interesul copilului sa stea cu mama lui mai ales daca aveti gandul sa il dati acolo la scoala si sa aveti grija de el in cele mai bune conditii. Iar interesul copilului primeaza.
Intai mutati-va, apoi .. tatal va fi nevoit sa ceara. Instanta nu va va obliga sa veniti in Romania, mai ales ca el e in Germania. Se pot gasi solutii pt vizita, fie vine el in Anglia, fie trimiteti copilul in Germania.

De custodie exclusiva nu prea sunt sanse reale pentru tata, dar de una comuna, da. Sa fie incredintat bunicilor, foarte rar in practica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura sau nu pentru a lasa copilul la tata ? marlen33 marlen33 Buna ziua!Vreau sa plec pentru o anumita perioada sa muncesc in strainatate.L/am anuntat pe fostul sot ca in perioada cat voi fi plecata ii voi lasa copilul in ... (vezi toată discuția)
Custodie unica cu acordul partilor acciduzzu acciduzzu Este posibil sa se obtina in instanta custodia unica asupra copilului daca ambele parti sunt de acord cu asta? Motivul principal pentru care se doreste ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu mama dupa incredintarea minorului Ilenuta123 Ilenuta123 Buna ziua,doresc o lamurile din partea dumneavoastra:prin hotarare judecatoreasca mi s-a incredintat copilul minor in varsta de 6 ani,custodie comuna cu ... (vezi toată discuția)