avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ACTE COPIL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ACTE COPIL

STIMATI DOMNI ,
AM UN PRIETEN SI ARE O PROBLEMA VOARTE GRAVA , AS VREA DACA PUTETI SA MA AJUTATI SAU SA IMI DATI UN SFAT CE SA FACA . PRITENUL NOSTRU DE FAMILIE CU 14 ANI IN URMA A AVUT ORELATIE CU O FEMEIE CARE A RAMAS INSARCINATA , ACEASTA FEMEIE CAND A NASCUT SE PARE CA NU L-A ANUNTAT PE PRIETENUL NOSTRU CA A NASCUT SI CA ESTE AL LUI PUR SI SIMPLU LA TRECTUT PE NUMELE UNUI ARAB . LA VARSTA DE 2 ANIACEEA FEMEIE IA ADUS COPILUL PRIETENULUI NOSTRU I-LA PUS IN BRATE SI IA SPUS CA SA AIVE GRIJA DE EL CA ESTE AL LUI . NU IA LASAT DECAT CERTIFICATUL DE NASTERE SI A DISPARUT . PROBLEMA CARE ESTE COPILUL A IMPLINIT VARSTA DE 14 ANI SI TREBUIE SA II FACA BULETIN DOAR CU CERTIFICATUL DE NASTERE IN CARE ESTE TRECUT NUMELE MAMEI SI NUMELE ARABULUI NU POATE SA IL FACA , NU DA NICI DE MAMA COPILULUI . IN SITUATIA ACEASTA CE TREBUIE SA FACA EL , UNDE SA SE DUCA CUI SA SE ADRESEZE ?
VA MULTUMESC .
Da ,cora2006,este o speta destul de incurcata,aici ai dreptate.Nu inteleg si nici mircea nu a spus,12 ani tatal ce a facut???mama copilului???ce a inteles acel copil din viata lui???trist!!!:(
Lupalb, nu suntem aici sa tragem de urechi user-ii, astfel ca eu imi pastrez propriile opinii pentru mine. Nu am nicio calitate si niciun drept de a-i certa pe user-i de ce nu au facut asa sau altfel .
Oamenii iau anumite decizii in viata lor intr-un anume fel din diverse motive: pentru ca asa le-a dictat inima la acel moment, pentru ca asa au fost invatati de altii, pentru ca nu au stiut cum sa procedeze, pentru ca au aflat de la altii cum sa procedeze dar au dorit sa faca altfel pentru ca au avut incredere in fortele proprii si in norocul lor, pentru ca...pentru ca...
Aici nu suntem la scoala, sa-i tragem un perdaf elevului ca nu a fost atent sau ca nu si-a invatat lectia...
Oamenii apeleaza la acest site tocmai pentru ca au un necaz pentru care solicita, IN MOD CU TOTUL GRATUIT,un sfat, nu pentru ca au procedat cum trebuia si vor sa ne impartaseasca acum din experienta lor de viata...
Asa incat consider ca trebuie sa facem abstractie de ceea ce s-a intamplat anterior user-ului si sa dam un sfat coerent, logic prin care user-ul sa gaseasca un raspuns la intrebarile si problemele cu care se confrunta...
Oricum, eu recomand calduros tuturor de a consulta un avocat in momentul in care are vreo problema pe care nu stie sa o rezolve si nu numai atunci cand are un litigiu, pentru ca este mai usor sa previi decat sa repari o greseala! ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate veronika2008 veronika2008 Buna tuturor. Am si eu o problema. Am conceput un copil in timpul casatoriei cu altcineva. Sunt in 6 luni si tatal biologic ameninta cu revendicarea copilului. ... (vezi toată discuția)
Citatie de la procuror in legatura cu paternitatea ararin ararin S-a nascut un copil, dupa divortul parintilor, dar conceput in timpul casatoriei, a carui tata este fostul sot al mamei, dupa cum spune legea. Un alt barbat, ... (vezi toată discuția)
Cererea efectuãrii testului de paternitate dupa 14 ani paramore paramore Bună! Se poate cere de către tată efectuarea unui test de paternitate dacă minorul a împlinit deja vârsta de 14 ani? Copilul a fost conceput ... (vezi toată discuția)