avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia de intretinere la doi copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia de intretinere la doi copii

buna ziua, in anul 2007 am divortat. Din prima casatorie am o fetita, pentru care platesc pensia de intretinere 120 lei / dintr-un venit de 550 lei /. In anul 2008 din actuala casatorie a rezultat inca o fetita. Pina acum nu am introdus nici-o actiune pentru reducerea pensiei alimentare, insa acum fosta sotie a pornit un razboi impotriva mea in justitie privind pensia alimentara. As dori sa stiu cit ar fi pensia alimentara pentru prima fetita in momentul de fata cind am in intretinere inca un copil.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:49, 21 Aprilie 2009
Cuantumul pensiei de intretinere pentru doi copii ar fi de 1/3 din veniturile nete realizate si nu 1/6>baxa de calcul pentru trei copii este de 1/2 din veniturile nette,pensiile urmand a fi stabilite in functie de varsta si nevoile personale ale fiecarui minor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara coricarmen coricarmen Buna....in cazul partii obligate la plata pensiei alimentare, daca nu obtine venituri, procentul de 25% se aplica la salariul minim brut pe economie sau net? ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters142651 ContSters142651 Vreau sa stiu si eu va rog,cati bani va trebui sa dau ca pensie alimentara,la un singur copil, la un venit de 560 net pe luna?Care este procentul la aceasta ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara dana12345 dana12345 am o fetita din prima casatorie dupa care primesc o pensie alimentara de 77 de lei pe luna .nu l am dat pentru marirea pensiei alimentare din 2005 .acum ... (vezi toată discuția)