avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Calitate procesuala pasiva intr-o actiune in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Calitate procesuala pasiva intr-o actiune in raspundere delictuala

o sicietate a efectuat pe un carosabil lucrari pe care nu le-au semnalizat. Urmare acestui fapt a avut loc un accident de circulatie. Pe cine cheama in judecata soferul implicat in accident, pe societatea care a efectuat lucrari, pe asiguratorul firmei respective sau pe amandou.
Cel mai recent răspuns: niculaucarmen , utilizator 11:32, 19 Februarie 2014
revin cu o completare la subiectul postat anterior, daca partea vatamata s-a impacat cu soferul vinovat de producerea accidentului, acesta se mai poate constitui parte civila impotriva asiguratorului celui vinovat de accident???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasager, victima a unui accident rutier vwwhite vwwhite Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea speta. In drum spre serviciu, tatal meu, pasager in masina firmei la care era angajat, a fost victima ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident cu vătămare corporală (fractură de tibie) și 50 de zile de îngrijiri medicale. cine va plăti despăgubirile: eu sau asigurătorul, și cum ar fi indicat să procedez? chisraul chisraul Buna seara si multumiri ca va faceti timp sa raspundeti unor intrebari pe care le-ati auzit deja de nenumarate ori. La mijlocul lunii am fost implicat ... (vezi toată discuția)
Procedura accident auto Jwjwj Jwjwj Bună seara Revin și cu o întrebare! Recent am fost implicat intr-un carambol pe A2 ! Au fost implicate 4 mașini, dintre care a mea a fost cea mai ... (vezi toată discuția)