Buna ziua,
am fost concediata in urma cu aproape 4 ani dintr-o unitate medicala printr-o concediere colectiva.A urmat un proces care s-a terminat printr-o rezolutie favorabila fostilor angajati.In urma hotararii judecatoresti definitive,am obtinut anularea deciziei de concediere si toate drepturile pe care le-as fi avut daca as fi ramas angajata sa se puna in executare.Am fost repusa pe functie si drepturile salariale din urma urmand dupa calculele lor sa mi se restituie in transe pe parcursul a 5 ani,daca nu contest la executor.Ma intereseaza care este procedura de trecere a vechimii din acesti ani in ReviSal,pentru ca mi s-a spus ca dureaza si ca in timp se va rezolva,dar amanunte nu mi s-au dat si mi-e teama ca voi ramane pe dinafara cu aceasta vechime.Va multumesc pentru timpul acordat.
Buna ziua!
revin cu alte amanunte.Situatia la noul serviciu este foarte incordata,probabil va trebui sa-mi gasesc un nou loc de munca.Angajatorul mi-a propus restituirea sumelor castigate prin proces in timp de 5 ani.Nu am semnat nimic si nu am fost intrebata daca sunt de acord,mi s-a spus ca asa este legal.Mai pot apela la un executor judecatoresc sa-mi recuperez toata suma integral?
Multumesc!
Este o prostie asta cu 5 ani. Nu credeti in minciunile lor nicio clipa. Angajatorul a dispus o concediere ilegala...deci trebuie sa plateasca imediat de la data pronuntarii. In hotararea judecatoreasca nu scrie ca trei sa va dea banii in 5 ani...Pai daca sentinta civila expira dupa 3 ani de la data pronuntarii, cum sa va dea banii pe parcursul a 5 ani? Banii trebuie sa vi dea toti o data.
Faceti plangere penala si executatii silit...chiar maine.