avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita leasing Persoana Fizica
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita leasing Persoana Fizica

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema:

In 2007 s-a incheiat un leasing auto si in 2010 contractul a fost reziliat cu predarea autovehiculului.
La acea data, societatea de leasing a decis ca autovehiculul recuperat sa ramana in parcul lor auto ca masina de servici a unui sef.

Intrebare:

Exista posibilitatea unei executari silite acum in 2014 tinand cont ca bunul (autovehiculul) nu a fost vandul pentru stabilirea exacta a valorii ramasa de plata ?
Se poate executa silit fara sa se vanda autovehiculul si sa se ceara intreaga suma ramasa de plata fara sa se tina cont si de contravaloarea autovehiculului ?

Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: mariussmg , utilizator 16:54, 18 Februarie 2014
Accesati dosarul si va dati seama daca e vb de dvs sau nu ca in afara de dvs e scrisa sa societatea de leasing.
Societatea de leasing are in grup si banca.

In toate dosarele cu numele meu exista numele bancii si nu societatii de leasing.

Nu are cum sa ma execute silit banca nu ?
Trebuia sa apara acolo numele societatii de leasing ''xxx leasing'' nu ''xxx bank''.
Si ca ultima intrebare:

Daca pana acum nu apar pe portalul portal.just.ro (insemnand ca societatea de leasing nu a facut nici o solicitare) si au trecut 3 ani de la ultima mea plata, inseamna ca dosarul este prescris ?

Multumesc mult
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2014
mariussmg, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing neplatit mariussmg mariussmg Buna ziua, Am un leasing pentru un auto pe o perioada de 5 ani. Problemele cu plata au inceput sa apara acum 10 luni de zile (fiind perioada de cand nu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru leasing liana16 liana16 am o mare problema. am luat o masina in leasing cu 50% avans si gratie de un an la plata. dupa perioada de gratie am fost in imposibilitate sa-mi platesc ... (vezi toată discuția)
Executare silita contract credit clopotellilianapaula clopotellilianapaula Buna ziua, Am avut un contract de credit si din cauza prob fin nu am mai putut plati ratele la timp. Am primit in data 30.08. 2013 o instiintare de la Biroul ... (vezi toată discuția)