Buna ziua.Azi am avut ultimul termen al contestatiei la executare suspendarea executarii silite(recurs). Marti am auzit ca se va posta pe net rezultatul.
Problema a inceput acum 13 ani,mama girand cu apartamentul pentru cineva X de a lua un imprumut.Pe langa apartamentul mamei au mai girat alte persoane.X a reusit sa scoata celelalte apartamente ipotecate si a ramas doar al mamei(mama decedand intre timp).Nu l-a putut scoate apartamentul,din cauza unor incurcaturi,asta spunand X.Intre timp X si-a bagat firma in insolventa,iar banca ne-a atacat pe noi,girantii-adica doar apartamentul mamei ramas.Am ajuns in ultimul termen al contestatiei la executare suspendare executarii silite.Marti va fii raspunsul final( X a angajat avocat sa ne reprezinte la proces(tot procesul) pe mostenitorii mamei-eu si inca 2 frati.)
Intrebarea este-se mai poate face ceva,mai exista vreo cale de atac dupa decizia recursului? Cum pot pe acest individ X ''sa-l ranesc'' sau eu stiu ce pot face?daca mai sunt solutii? tin sa precizez ca mama a murit de vreo 7 ani si nu am facut taxa de succesiune,iar mama si tata n-au fost casatoriti(au stat impreuna)(noi copii suntem toti legitimi)-dar purtam numele tatalui. :sorry: :((
Nu mai aveti cale de atac apoi.
X v-a angajat avocat sa va reprezinte ? Ce sperati de la acest proces ? Mama a garantat cu imobilul..mostenitorii se pot indrepta apoi impotriva societatii cu o actiune in regres. Se poate sa va recuperati banii daca societatea are bani de incasat.