avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestaþie la executare, suspendarea executãrii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contestaþie la executare, suspendarea executãrii silite

Buna ziua.Azi am avut ultimul termen al contestatiei la executare suspendarea executarii silite(recurs). Marti am auzit ca se va posta pe net rezultatul.
Problema a inceput acum 13 ani,mama girand cu apartamentul pentru cineva X de a lua un imprumut.Pe langa apartamentul mamei au mai girat alte persoane.X a reusit sa scoata celelalte apartamente ipotecate si a ramas doar al mamei(mama decedand intre timp).Nu l-a putut scoate apartamentul,din cauza unor incurcaturi,asta spunand X.Intre timp X si-a bagat firma in insolventa,iar banca ne-a atacat pe noi,girantii-adica doar apartamentul mamei ramas.Am ajuns in ultimul termen al contestatiei la executare suspendare executarii silite.Marti va fii raspunsul final( X a angajat avocat sa ne reprezinte la proces(tot procesul) pe mostenitorii mamei-eu si inca 2 frati.)
Intrebarea este-se mai poate face ceva,mai exista vreo cale de atac dupa decizia recursului? Cum pot pe acest individ X ''sa-l ranesc'' sau eu stiu ce pot face?daca mai sunt solutii? tin sa precizez ca mama a murit de vreo 7 ani si nu am facut taxa de succesiune,iar mama si tata n-au fost casatoriti(au stat impreuna)(noi copii suntem toti legitimi)-dar purtam numele tatalui. :sorry: :((
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2014
robert paul, utilizator
Cel mai recent răspuns: robert paul , utilizator 17:10, 22 Februarie 2014
Nu mai aveti cale de atac apoi.
X v-a angajat avocat sa va reprezinte ? Ce sperati de la acest proces ? Mama a garantat cu imobilul..mostenitorii se pot indrepta apoi impotriva societatii cu o actiune in regres. Se poate sa va recuperati banii daca societatea are bani de incasat.

Acesta este raspunsul primit final:
Admite recursul. Casează sentinţa. Trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de fond. Irevocabilă.
Aveti sansa sa o luati de la inceput, va mai judecati inca o data.
Multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii asociatie apartament robert paul robert paul Buna seara.Am de platit la asociatie 4000 de lei din restante etc.Apartamentul unde locuim este girat la banca de vreo 12 ani,iar acum ne-a venit decizia ... (vezi toată discuția)
Imobil ipotecat pentru altcineva de catre mama mea robert paul robert paul Buna ziua.Am o problema mare si nu stiu daca mai ies din ea.Mama mea,a murit acum 7 ani,dar cu 12 ani inainte a girat pentru cineva X,la rugamintile unei ... (vezi toată discuția)
Interpretarea art. 304 ind. 1 cod procedura civila; completarea hotararii; cai extraordinare de atac adrianadamian2009 adrianadamian2009 Reprezint o societate comerciala si am castigat fondul, la o instanta civila, privind o contestatie la executare contra ANAF. ANAF a facut recurs, dar eu nu ... (vezi toată discuția)